Business,  Lifestyle

2021’s bästa investeringstips från experten

Investera i din hälsa
Att investera isin hälsa med promenader är GRATIS.

Man kan investera i olika saker, med olika mycket ”medel”, olika valutor, på olika typer av börser till och med… långsiktigt, kortsiktigt och så vidare.  Beroende på så blir utfallet därefter, givetvis.

Min investering 2020

2020 är året då i alla fall jag investerat väldigt mycket energi (och tid) på att förstå vad det är jag vill och behöver för att må bra och leva ett hållbart liv. Jag har kapat en del relationer också, det är aldrig lätt. 

När smärtan blir en befrielse

Den investeringen. Ja den att ta reda på vem man är och vad man vill. Den gör ont, den är rolig och den måste få ta tid, men… den är även extremt obehaglig för man inser förhoppningsvis vad man behöver arbeta mer med.

Ibland känns den som en befrielse – den där smärtan och ibland känns den bara som en lång jä-la uppförsbacke eller en dålig film som man inte orkar se klart på. 

När man bara vill byta kanal…

När den den där backen kommer, eller man är på väg att ”byta kanal”, det är då det är bra att redan innan, ha investerat i ett hyfsat bra självledarskap. Detta för att inte tappa fokus, tappa fart, retirera och därmed backa i utvecklingen. Både medberoendeproblematiken och ledarskapet i grupp och individuellt har jag investerat en hel del i och det är jag glad över.

Måla din egna canvas

Privat uppfattas jag nog som väldigt extrovert och avsaknad av spärrar och kanske något kontrollerande men när det kommer till kritan… så är jag faktiskt blyg och har en del spärrar som jag behöver arbeta med helt klart… det har blivit väldigt tydligt 2020. Skönt ändå. Ja, att veta det menar jag, då är det ju bara att börja! Det får bli min canvas.

Kanske är den insikten som summerar mitt ”privata” år? Och professionellt har jag insett att jag älskar att jobba med sociala medier, film- och bildredigera… samtidigt som jag älskar att skriva (därav denna blogg), att leda och försöka inspirera andra med mitt nakna mod.

Min canvas
Min canvas – färgglatt skall det vara!

Min investering 2021

Min investering 2020 har lett till att 2021 inleds med en ledarskapsutbildning. Givetvis vid sidan av att driva mitt konsultbolag och samtidigt konsulta själv, man får ju inte ha för lite att göra. Detta blir en bra investering, inte bara för min  ”konsultportfölj” utan givetvis blir det även en investering för mitt inre kosmos. 

Jag vill investera mer tid i att ”hålla” och då finns det lite olika sätt att göra det på – jag har en plan!

Jag önskar er alla ett mer hållbart 2021. 

Jag kommer fortsätta bjuda er med på min resa. Jag kommer fortsätta öva på att göra kortare inlägg oftare och jobba på den röda tråden. Jag kommer ibland exponera mig lite för mycket för mitt eget bästa, men det är jag.

Så sent som igår publicerade jag ett jättebra inlägg som jag drog tillbaka, för att gränsen mellan vad som är OK och inte är så hårfin ibland när man är transparent. Jag skall bearbeta inlägget något och ompublicera inom kort jag lovar. Jag kan inte hjälpa det. Jag vill säga sanningen och inte spackla över den ibland krackelerade ytan, e mer än människor – som vill hålla ( och hållas…)

Kram på er och tack för 2020, Jag UPPSKATTAR er!

Nytt år, nya möjligheter
Nytt År – Nya möjligheter!

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se