Business,  Lifestyle,  Privat

AJ… WORKING FROM HOME…

Att sitta och jobba som en säck potatis är INTE bra i längden.

Well, om sanningen ska fram… jag är lyckligt lottad som kunnat fortsätta jobba men låt mig ändå få det ur mig… det är det rätt segt ur vissa aspekter att TVINGAS jobba hemifrån.

#hejilandsproblem

Visst, du kan plocka disken & tvätta på lunchen och ”walk and talk” i all ära… men jag gillar tugget under lunchen och vid kaffemaskinen ändå… nog om mig!

Inlägget ska ju handla om lite friskvård och om ”er som drabbades” av pandemins’ MOD att helt byta bana och greja det!

ALL RESPEKT TILL ER SOM BÖRJAR OM! ❤️

Det kräver ett enormt mod att ta det steget! I vissa fall kräver det även att man har lite sparkapital till den där kursen eller investeringen som krävs… så att tänka efter före – är så smart!

Till dig som inte tar tillfället i akt som permitterad under pandemin och som har en dröm – undrar jag, vad håller dig tillbaka?

Tänk på det lite.

Väldigt ofta är det rädsla som håller oss tillbaka!

I begynnelsen…

Se min video på mitt fantastiska bord, ståbräda och pilatespsll!

av årtusendets globala och andra, men största, pandemi investerade jag i ett fint och mobilt ståbord.

Då visar det sig nu att jag står och ”hänger” på höger ben istället för att ha vikten jämnt fördelad (som jag har när jag står på min gymba board). 🤦🏻‍♀️

Detta, mina vänner och ovänner, blev jag varse när jag igår unnade mig en NITTIO (90) minuters massage av en fd steward som, kaxigt nog, vågade starta eget mitt i början av pandemin! 

Thord tog tillfället i akt och skolade om sig

Från steward till massageterapeut! Coolt!

Jag kom sönderstressad till Massage by Thord (som ligger i Sollentuna/Stockholm) och sa till Thord -”Väck mig om jag somnar”. Han svarade: -”Vi får väl se”…

Jag vet några stycken som skolat om sig under pandemin och det är ju ett så bra sätt att vända något negativt till något positivt, håller ni inte med? Klart att ni gör! Härligt med driftiga människor som tar tag i saker & inte bara sitter och väntar ”på bättre tider”.

Drick vatten💧och undvik torr bindväv…

torr hud, torr humor, torr sand… JA, men torr BINDVÄV… HALLÅÅÅ?? Vem har ens det? Jo, JAG såklart… Så. Jag ska alltså INTE dricka kaffe som vatten… Nej Nej!!!
Ett glas vatten per kopp kaffe!

-”OK pappa Thord, I got the massage message!!” 😉😬🤷🏻‍♀️

Apropå livets dryck, kaffe…

eller apropå något helt annat faktiskt… Jag fick ju massage, av Thord!

Och… Åh fy… Mina vader, uttorkade bindväv, min gluteus maximus och mina lår… aj aj aj AAAAAJJJJ FÖR TUSAN (hör ni att jag skriker ut min smärta nu?)

Thord frågade om han skulle köra en snällare massage, men för mig så skall massage göra nytta & gör det ont är det ju av en anledning… så jag sa såklart -”Nej”!

Min nacke, mina axlar och även mina korta bröstmuskler…. hej på er, där sitter ni ja…

Så TÄNK efter FÖRE

Så – STRÄCK på er – UT med bröstet och armbågarna?! Ja, de ska vara I LINJE med kroppen för att avlasta lilla ”bröstus muskulus”.

Stretcha

Vi behöver STRETCHA ut bröstmusklerna FLERA GÅNGER om dagen… den ni…

Thord tipsade mig om att hitta en rutin! Typ, ”jag får inte gå och pudra näsan förrän jag stretchat ”bröstus muskulus” 10 sekunder”! Smart! Och för att hitta den lilla muskeln kan du ställa dig i en dörröppning med armarna upp vid öronen och händerna mot karmen, typ. Ok, frågor på det?

Summering av mitt inlägg…

  1. Gå till ”Massage by Thord” och ta en massage eller två (han håller till precis utanför Sollentuna Centrum).
  2. Skola om dig om du är permitterad och ”har en dröm”.
  3. Se till att förvalta tiden väl istället för att kolla på Netflix, HBO, YouTube eller IG, FB etc.
  4. Det är liksom DU som bestämmer…

❤️

 #massage #vatten #bokadirekt #massagebythord #ståbord #ergonomi

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se