Kontakt
Business,  Samarbeten

Hårresande

Annons / reklam för akaciamedical.com

Jag har långt hår och jag gör allt för att ta hand om mitt älskade hår. Även jag tappar hår precis som så många andra. Det är fullkomligt normalt att tappa hår och det är även en nödvändig del av hårets växtcykel. Visste du att det normala är att tappa mellan 50 till 150 hårstrån per dag? Jag tycker det låter mycket. Det finns många orsaker till att vi tappar hår varje dag. Det kan vara stress, mediciner eller annat som orsakar håravfall. Vi alla tappar hår, men vissa tappar mer hår än andra och vill det sig riktigt illa så ibland, växer inte håret alltid tillbaka som du har tappat. Många som inte har det här problemet tar det kanske lite för givet, men det är viktigt att belysa det här ämnet.

Då är det bra att människor som Firo finns. Han hade en mycket stark vision när han startade sin första klinik, en helt egen hårklinik. Hans mål var att hitta ett operationsteam som genomför hårtransplantationer i absolut världsklass. Det var dock ingen lätt match för honom, men ack den som ger sig. Firo´s mål har alltid varit att bli bäst i världen, oavsett vad han än tar sig an. Idag har han och hans team hjälpt tusentals människor att få håret tillbaka! Det är helt fantastiskt tycker jag! Det finns många människor där ute som tappar hår av olika anledningar och då finns det hjälp med hårtransplantation.  

FUE är tekniken de använder sig av ger inga ärr. Ja, det är kostar en slant men vad skulle du själv vara villig att betala för att få ditt hår tillbaka? Priserna varierar med allt från 29 000 kronor ända upp till 60 000 kronor. Ja, det är dyrt. Men tänk på alla människor de har opererat som faktiskt har fått sitt hår tillbaka. I långa loppen är det nog värt varje krona. 

Funderar du på att göra en hårtransplantation så har du kommit helt rätt. 

  • 2011 startade de och de har nu utfört flest hårtransplantationer i Sverige 
  • Alla deras läkare har en erfarenhet av över 10 000 operationer
  • Skriftlig garanti på deras hårtransplantationer
  • De utför manuellt arbete med micro verktyg och är de minsta på marknaden
  • Kortare läketid och deras operationer lämnar inga ärr

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se