Morgonstund
Business,  Lifestyle,  Musik

Under the cover…

Fotograf: Linnea Henriksson

Det är med spänning och nyfikenhet jag nu börjar blogga!

Mina förväntningar? Well, Jag vill nå in i era hjärtan med mina inlägg. Ibland för att ni känner igen er och ibland för att ni absolut inte håller med mig! Jag vill hoppas att jag lyckas få er börjar fundera över saker som påverkar er och de i er närhet, direkt eller indirekt, samt i det långa loppet, ert liv och er framtid.

Tillsammans

Ni kommer bjudas in i mitt liv på ett naket sätt. Mina sanningar, mina smärtor – men även min glädje, mitt driv, min musik, ja nästan allt (utom troligtvis mina barn om de inte ger samtycke…) kommer ni får ta del utav på denna blogg! För mig är det viktigt att prata om saker som vi så ofta väljer att inte prata om, öppet, med alla… Så, jag hoppas att ni är redo, för jag har laddat i 44 år!

Privat

Just det ja, jag har två barn… tonåringar. DET kommer jag nog blir tvungen att skriva lite om då det är en spännande fas i livet som förälder, allt har ju sin charm, så även tonåren och medelåldern. Barnen ser jag dock som min privata sfär och kommer inte att diskutera dem så vill ni ha en ”förälderbloggare” så kommer jag göra er besvikna… för hen är inte jag.

Mental och fysisk fitness

Jag älskar att träna i grupp och att äta nyttigt… jag syndar såklart då och då… jag älskar chips… Det gäller att njuta av det som man tycker om ibland även om man vet att kroppen inte vill ha det i överflöd… måttfullhet mina vänner…

Vad i äter, hur vi tänker, vad vi gör och våra dagliga rutiner, det är det som kommer forma vårt liv och vårt så kallade öde. 

Brödfödan

Jag livnär mig på att driva konsultföretaget Konomi Consulting AB – Fitness for Business och har även ett bolag i England som jag nu håller på att avveckla då det inte är min nisch… mitt arbete skall vara roligt, pengar är inte allt. 

Hemligheter

Och ja, nämnde jag att jag har en hemlig (ja, inte så värst hemlig nu då längre – tydligen…) önskan om att livnära mig på musiken… Mitt coverband och min egna musikresa är något ni kommer få ta del av med, givetvis…

Varmt välkomna då till min blogg, jag heter Maria Köllerström och jag är 44 år!

Får ni någon gång feeling och vill maila mig så når ni mig på feelgood@konomi.nu.

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se