Musik

Julen är här – är vi redo?

Som om det inte vore nog med att försöka sälja bolaget i England och säkra uppdrag för Q1 för de anställda i mitt konsultbolag Konomi Consulting AB – Fitness for Business.

Jag har beslutat mig för att släppa min debutsingel redan på juldagen, 25/12 00:01.

Jag är inte färdig med omslaget än och mastringen blev klar i Onsdags. Det är första gången jag skall släppa något i egen regi så det är både läskigt, väldigt spännande och lärorikt.

Det finns inga garantier och perfektion existerar inte i min värld

Jag kommer GARANTERAT gå på några niter… men ”learning by doing” som man säger och jag är mycket nöjd med både min och Vincents insats. Vi har haft kul dessutom och vi har redan filat på en uppföljare med vår grupp ”Fattaru” med låten ”SMS-dump”…

Vincent, som jag sjunger med på min debutsingel och duett, blev inringd i Tisdags för att plåta till låtomslaget. Jag har inte riktigt hängt med den här hösten. Allting har gått så fort.

Photoshoot i ett garage – ja, varför inte

I alla fall, Vincent (Loom) gjorde sig redo och vi begav oss till Täby C innan stängning för att fota nere i garaget, det är ju mörkt ute nu på kvällarna och jag vill ha LJUS.  Fotografen var ingen mindre än, min dotter. Jag hade redan innan, ja – alltså i bilen på väg till centrum (för vi snackar framförhållning här) talat om hur jag ville ha fotot. Jag och Vincent skulle se allvarliga ut eftersom låten handlar trots allt om sökandet efter den äkta kärleken. 

Trots mina egna ord hade min dotter fullt sjå att tala om för mig att -”SLUTA SE SÅ GLAD UT”…

Detaljerna gör ju helheten

Jag fick alltså kämpa med att se allvarlig ut medan Vincent, han hade fullt sjå med att fixa sitt lite bångstyriga hår och få till den där rätta blicken. Eftersom jag 23 år äldre än Vincent ville vi ju inte att det skulle se ut som om vi är ett ”par” på omslaget. Det blev lite omtagningar för säkerhets skull, eller närmare bestämt 672 stycken och högljutt för de förbipasserande.

Låtvaka på självaste julafton

Vi kommer köra låtvaka på självaste julafton på sociala medier också, något helt nytt för mig, men det är så man gör nu för tiden. Detta innebär att vi kommer stream live på Facebook och Instagram så att ni alla kan vara med och fira låten som släpps 25/12 00:01, om allt går som jag vill…

Ha en fin helg ni och håll avstånd!

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se