Sundafunday
Musik

Morgonstund har guld i mund

Mina söndagsmorgnar börjar i princip ganska tidigt… vid 06:30 vaknar jag och gör mina morgonsysslor… Kaffe skall kokas, kläder skall vikas, vatten skall drickas, kropp skall duschas, vattenflaska och frukt skall packas, för söndagar… DET är dagen då JAG repar med mitt fantastiska coverband WATTS UP COVERBAND!

Spelar igen roll hur trött jag är eller hur dåligt jag mår (vilket är sällan…) när jag kommer ut från replokalen är jag som pånyttfödd… rejält genomkörd men så euforisk och glad!

Passion

Det var först efter 40 som jag började leva på riktigt… Hur jag menar med det går jag inte in på här och nu, men faktum är att när man vågar leva ut sin passion, musik i mitt fall, så ändras saker och ting. När jag ser & möter människor som inte verka ha någon egentlig passion kan jag känna sorg – samtidigt som jag kan känna att -” Vad lugnt och skönt de måste ha det – till freds i sin liv…”. För alla är ju olika.

JAG märkte dock att musiken i mig undertryckts under så lång tid och nu, nu när jag fått börja använda den finns det i princip inget stopp… Jag är som en jäkla ångvält och NÅDE den som kommer i min väg och försöker förminska eller ”köra över” mig, då säger jag bara tack och adjö… för livet är för skört för att ödslas på människor som sitter på sina höga hästar och tror att de är förmer än andra. Jag har levt större delen av mitt liv med en önskan om att vara omtyckt av alla och sedd av ingen! Det är väldigt vanligt fenomen bland maskrosbarn (som ni kommer blir varse om ni följer min blogg…).

Corona gav nya vägar

När COVID-19 knackade på dörren började vi sända live på Facebook mer regelbundet. Ja, efter det att jag tillfrisknat då förstås, för jag hade corona själv i påsk. Att sända LIVE på sociala medier är ett väldigt bra sätt att ändå få lite adrenalin och kontakt med ”publiken” samtidigt som det ju bara är rep, inga konserter, så oavsett om någon är borta så kör vi en kort session ändå ”bara för att”. Det låter ibland inte jättebra, men vår glädja kan ingen ta ifrån oss, och det är faktiskt därför vi kör! För vi älskar det!

Så, varmt välkomna in och säg ”HEJ” till oss om några timmar!

Ha en fantastisk söndag och glöm inte att LE för tusan, det förändrar världen sakta sakta, för vem har bråttom?

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se