Vincent och Maria
Musik

The Long Train Running

Glada miner på ett tåg strax utanför metropolen Hallsberg.
Fotocred: Vincent Loom

Har ni någon gång fått lust att släppa egen musik?

Ni vet den där känslan att kunna säga ”Finns på Spo*piiiip*ify” när man halkar in på ämnet musik och att man sjunger… i coverband… på tåget… på bion… i sänghalmen… i Vallentuna hockeys P-03’s omklädningsrum… ja, typ vartsomhelst närsomhelst… och de ba’ ”- Åh vart kan jag höra dig sjunga?”

Inte det? Ok, i alla fall, jag fick den, i våras!

”Känslan” & den magiska… Tiden ⏱

Sex månader senare och nu sitter jag här. På ett tåg med en superhärlig glad sjungandes fotbollsnördig 21- åring vid namn Vincent!

Vincent var med i Idol 2018, se hans grymma version av ”Latch” med Disclosure i slutet av inlägget. #cliffhanger

Checkar in & Checkar ut

Ikväll checkar vi in för att imorgon äta hotellfrukost, sjunga upp , spela in och checka ut lika snabb som vi kom., vi såg och vi segrade.

Från Beatles till The Weeknd & Lady Gaga

Musik idag är inte som på Beatles och ABBAs tid… oh nej. Du måste inte kunna skriva en textrad eller ens kunna noter! Det fina är att det finns det andra som kan <så mycket bättre> (bra program yao) och allt du gör är att skriva ett manus/script med referenslåtarvsom sedan får ligga till grund för DIN 🤔🙈😉 unika kreation!

Två är bättre än en… i en duett

Min dröm om en duett blir imorgon sann!

Jag satt hemma på min kammare och hade precis pratat med Johan ”the music man” #SoulFamilyEntertainment om hur jag tänker mig låten… då, väldigt uttråkad och (nykär i SingAlong- app ) nyss tillfrisknad från covid-19 och kanske lite trött i hjärtat, ville jag sjunga om just hur sjukt det blivit idag tack vare sociala medier och datingsiter/appar… När Johan och jag avslutat samtalet och lagt på kom jag på det…

Jag skulle ju göra den med Vincent som jag tagit en fika med bara någon månad innan för att diskutera just… musik och den utmaning som det kan innebära att ta sig fram. Jag bollade tillbaka idén med Johan som sa ”kör” och så kollade jag med Vincent, som sade -”Ja, lätt!”. Typ så sade han.

Rumsrent & modernt

Jag och Vincent kommer sjunga i en grym duett som ni inom kort kommer kunna känna igen er i… för glöm inte bort att lyssna på texten!

Inget ”Parental Advisory”- shit kommer vi släppa, nej nej! Varför sjunga grovt när man kan trigga kärlek istället för fördomar, aggression och typ, hat? Tänk själv hur lätt det är att ”gå igång” på en låt…

Snart somnar Vincent här bredvid, Han var ute och festade igår till 04… Herrljunga nästa meddelar så glatt ”flygplansvärdinnerösts”- Christian.

FRÅGESTUND

Borde vi ha releasefest på Café Opera? Ett viktigt beslut som tål att tänkas på och… vill ni komma? Let me know in the comments or any other way!

Godnatt ❤️

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se

2 Comments

 • Kickan

  LÄTT att jag kommer på releasefesten!!! 💥🎶💜🥂🔥Får jag stå i VIP-kön?
  Det ska blir så himla spännande att få höra er låt sen när den är färdig 😃😃😃. + Älskar att läsa dina bloggar. Du skriver på ett sätt som gör att man inte vill sluta läsa. Du bjuder på dig själv samtidigt som du har integritet, me like alot! Den balansgången är konst.

  Puss och smygnyp

  • Maria Köllerström

   Åhh tack Kickan!! Vad glad jag blir x 2 OCH Du är V:I:P såklart, måste bara bli klara med låten först med det är ganska nära nu, sen ska det mastras och filmas och lanseras… det i sig är ett projekt.

   Puss och nyp! 🙂