Rustad
Privat,  Samarbeten

Röda hjärtan!

Annons/Reklam för Fyndiq

Tiden för dagen närmar sig! 

Alla hjärtans dag är en viktig dag för många par. Nu är jag singel men när jag är i en relation är det för mig viktigt att se och lyfta sin partner på daglig basis och inte enbart en gång per år ett specifikt datum. Det är såklart roligt och härligt att skämma bort sin käresta och få presenter. Men glöm inte att hylla relationen ändå varje dag. Ibland räcker ett litet sms eller en fin gest som att laga en bit mat.  Jag jobbar mycket just nu och mycket av min tid går åt till mitt arbete, sång och barnen. Jag lever som sagt inte i en relation så jag får se hur jag väljer att spendera just den här dagen/kvällen.

Hylla kärleken på olika sätt!

En av mina vänner brättade för mig att när hon var singel valde hon istället att hylla kärleken till sina vänner den här speciella dagen. Hon åt därför middag med sina singelkompisar. Vi som är singlar kan kanske annars lätt hamna i en känsla av ensamhet när alla par går ut och äter parmiddag med levande ljus osv. Vad är det som säger att du som är singeln inte kan hylla din vänskapliga kärlek till dina vänner?

Äta ute heller hemma?

I dessa tider som råder nu, med alla restriktioner som gäller, tror jag att många därför väljer att laga middag hemma istället för att kanske gå ut på restaurang. Vi får sitta max fyra stycken vid ett bord så visst kan du gå ut och äta som par. Men det finns ju för och nackdelar med att gå ut den här dagen också. När jag frågade min vän så sa hon att hon kommer att äta middag hemma med sin partner istället och skämma bort varandra med att tillsammans laga en härlig rätt. Söker du en Alla hjärtans dag present att ge till din partner? Det finns massor av härliga produkter för inte en alltför dyr peng som passar både honom och henne. 


Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se