Samarbeten

Det nya coola

Annons/Reklam för pdlcenter.se

Det har varit en väldigt lugn och annorlunda jul i år och vi har spenderat den i mindre skala hemma hos mig och barnen. Det har varit så skönt att ha tid att umgås med mina barn och ha det lugnt och skönt på alla fronter. Att bara vara och varva ner behöver vi alla. Tid med familj och barn är viktigt och en rolig sak jag skulle vilja göra med mina barn är att ta med med dem och spela padel i Stockholm. Har du testat det än? 

Padel är en super cool sport som är en blandning mellan tennis och squash.  Det är extremt underhållande och även fartfyllt och något som funkar för de flesta människor som gillar socialt spel. Jag kommer helt klart själv att testa att spela padel med både barnen och vänner. Det verkar vara en sjukt rolig grej för hela familjen, dejten eller med din partner. 

Så vad vet vi om Padelns historia?

Jo, padel föddes i början på 70 -talet på andra sidan jorden, närmare bestämt i Mexiko. Det var den spanska prinsen Alfonso De Hohelohe som under ett besök i Mexiko upptäckte Padel via sin vän Erique Corcuerra. När han kom hem igen satte han sig ner och skissade på ett liknande upplägg. De första banorna byggdes på super coola Mabella Club i Spanien. Senaste åren har det verkligen växt och många jag känner har kört padel så det är hög tid även för mig att lära känna denna sport.

Maria Rodhe is the Swedish Stockholm- based singer who believes that music can cure almost any state of mind. She’s participated on others productions as well as the co-singer in a coverband. Maria awakes us with a "No pain, no gain"- mindset as she guides us in a minefield of passionate love & how to heal the broken heart. This is hardcore pop stuffed with emotions. Inspired by a variety of genres, countries and artists where Dua Lipa is her latest favorite, she favors greek music for it’s delicate lyrics and rythms even though growing up with names like Robyn, Madonna and The Beatles. kontakt@christiana.se